Ny tjänst...


Nu har jag varit på min nya tjänst på vårt kontor i Vellinge i två dagar. Det tar ju några dagar att komma in i lite andra rutiner, men jag tycker att det känns väldigt bra. Nackdelen med den här tjänsten är att man inte har så många kollegor omkring sig. I Malmö var vi 4 tjejer på kontoret, nu är det bara jag. Vilket har sina för och nackdelar.

Men även fast man inte har lika många att prata med på dagarna, så väger dom andra fördelarna upp ändå.

Jag behöver inte sätta klockan på morgonen, utan vaknar när Meya vill gå upp. Sen har vi någon timme tillsammans på morgonen innan jag ska åka. Jag kommer hem strax innan 18 på kvällen och vi har kunnat äta middag tillsammans allihopa. Sen har man 2 timmar kvar innan trollungen ska sova.

På kontoret i Malmö är det oftast ett extremt stressigt tempo och man är helt slut när man kommer hem. I Vellinge är det ett betydligt lugnare tempo och jag har känt mig ganska pigg när jag kommit hem.

Igår hade jag sång & dansstund med Meya efter maten, för att sen bygga en koja där vi satt under filtarna och hade låtsas-picknick. Så skönt att kunna ha ork till sånt här när man kommer hem!

Jag är väldigt glad över det här beslutet! :)

 

 


Mitt lilla liv / 30 Juli, 2013 - 20:00 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: