Nostalgitripp...


Nu är det inte många dagar kvar på semestern. Men jag kan inte klaga! Vädret har varit strålande och vi har haft en skön och avkopplande semester med flera små mysiga utflykter.
 
Det enda som fattas mig lite är en tripp utomlands. Det här är första året på länge som vi inte kommer åka utomlands överhuvudtaget. Det känns lite tråkigt, men det är inte lätt att hinna med allt när man har barn och hus och hund mm.
 
Nu känns det som att Meya börjar bli så pass stor att vi kan börja resa tillsammans med henne snart. Det ser jag verkligen fram emot! Det ska bli kul att få visa henne världen!
 
Själv har jag vuxit upp i en familj där vi  alltid har rest väldigt mycket. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad över att ha fått se och upplevt så mycket under min uppväxt. Det är inte alla förunnat.
 
Även fast vi inte kommer ha möjlighet att resa så mycket som jag fick göra, så vill jag verkligen fortsätta prioritera att kunna åka utomlands. Att få fortsätta uppleva och njuta av nya resmål och platser med min familj.
 
Hittade en massa roliga nostalgibilder från lite olika resor vi gjorde under min uppväxt! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Gud, så många fina minnen man har från alla resor! :)
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 25 Juli, 2013 - 20:59 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: