Djurutflykter...


Nu är vi inne på min andra semestervecka. Ännu så länge har det varit mycket fokus på djur den här veckan. Meya älskar djur! Hon är inte alls blyg, klappar gärna alla djur och tittar nyfiket på dom hon inte får klappa.
 
Veckan började med ett besök till Lomma Zoo där det finns en liten gård där man får mata och klappa får, getter och kaniner. Meya marscherar fram till det största fåret, skrattar och trycker in en näve pellets i munnen på fåret. Sätter sig bredvid getterna och försöker krama dom, precis som hon gör med Akira hemma. Kaninerna är ju lite tråkiga, för dom förstår inte alltid att Meya har mat i handen när hon kommer springande med ett glädjetjut.
 
Sen blev det dags för ett återbesök i Folkets park. Det blev en ny tur till klapphörnan, och den här gången fick Meya åka 2 olika karuseller. Hon är modigare än man kan tro, vår lilla tuffing! Vi gick också in till terrariet och tittade på en massa ormar, spindlar, ödlor, apor, papegojor mm. Meya fick t om klappa en orm.
 
Igår blev det en heldag på Ystad djurpark tillsammans med Louise, Elias, Frida, Farshid och Lev. Efter att barnen lekt av sig på lekplatsen, hade vi en liten picknick med baguetter, paj, pannkakor, jordgubbar och bullar. Efter lunchen promenerade vi runt i parken och alla barnen var väldigt nyfikna och glada i djuren.
 
Det var en nöjd och trött Meya som deckade i bilen på vägen hem. :)
 
 
Meya letar efter kaninerna på Lomma Zoo...
 
 
Meya vinkar till pratande papegoja på Terrariet...
 
Barnligan på Ystad Djurpark...
 
En glad Meya... :)
 


Mitt lilla liv / 17 Juli, 2013 - 11:48 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: