Mormor & morfar...


Så var det helg igen! Herregud, vad veckan har gått fort! Har inte hunnit skriva ett enda inlägg på bloggen. Och nu när jag tänker tillbaka på veckan, så minns jag knappt vad vi har gjort.
 
Nåja, den här helgen är jag iallafall ensam hemma med mina tjejer. Manuel är nämligen i Småland på bröllop. Han var överlycklig att få köra hojen fram och tillbaka, eftersom resten av familjen stannade kvar hemma.
 
Då mina föräldrar kommit hem från långsemester i Frankrike har vi passat på att träffas lite nu. Det var ju så länge sedan! Vi började med att bjuda in dom på middag i torsdags. Meya tittade först lite blygt på mormor och morfar, men det gick över snabbt. Hon grabbade tag i morfars hand och sprang in i vardagsrummet för att visa sina leksaker.
 
Idag hade vi mysigt nere i Klagshamn tillsammans. Vi åt lunch och gick sedan en promenad med Akira. Meya följde sin mormor som plockade massa goda bär. Hon gapade som en liten fågelunge för att få smaka hela tiden.
 
Nu har det lilla trollet precis somnat och jag känner mig helt slut. Det blir ju betydligt mer intensivt när man är ensam hemma med henne såklart. Akira ligger här bredvid mig i soffan och snarkar. Utanför fönstret dundrar åskan och regnet smattrar mot fönstret. Mysigt! Det blir en lugn och skön kväll för min del.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 10 Augusti, 2013 - 20:02 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: