Knoddas...


Ja, en liten knoddas ligger alltså i magen nu och lever loppan. Det känns så overkligt på något sätt. Även fast jag har varit med om allt detta en gång tidigare, så känns det ändå inte som att jag riktigt har förstått att det finns en liten människa där inne.
 
Jag måste erkänna att dom senaste månaderna har inte varit alltför roliga. Illamåendet och tröttheten har funnits där hela tiden. Precis som förra gången. Jag mådde konstant illa under hela min semester i somras. Det var ju inte särskilt kul, men samtidigt var jag tacksam över att inte behöva sitta på jobbet och må dåligt. Jag kunde också lägga mig och vila mitt på dagen när vi var lediga och det gjorde jag varje dag.
 
Jag har nu precis gått in i vecka 15 och äntligen känner jag att illamåendet börjat släppa så smått. Det ska bli underbart att få känna sig som vanligt igen. Magen började växa för flera veckor sedan och det har gått betydligt snabbare den här gången jämfört med förra. Haha, ibland tittar jag mig i spegeln och konstaterar att det ser ut som jag vore gravid i sjunde månaden eller nåt. Hur ska det här sluta?
 
Vi har redan varit på ultraljud och fått säga hej till knoddas. Det var så skönt att allt såg bra ut. Hen låg där inne och såg ut att ha fullt upp med någon form av gymnastikpass. Något kön kunde vi inte se ännu dock. Det dröjer en dryg månad till innan det blir dags för det ultraljudet.
 
Beräknat datum på den lille är just nu den 24 februari. Jag fyller år den 21 februari, så jag ska verkligen göra allt jag kan för att inte behöva föda på min födelsedag. Vill ju att den lille ska få en alldeles egen dag att fira sin födelsedag på.
 
Men men, det är ju ett halvår tills dess, så det behöver jag inte tänka på nu. Har en lång och spännande resa framför oss nu! :)
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 27 Augusti, 2013 - 11:30 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: