Inskolning...


I måndags var det första dagen av inskolning på förskolan för Meya. Herregud, vad min lilla prutt har blivit stor! Redan dags för förskola!

 

Det är tur att det är Manuel som har hand om inskolningen, för jag har gått och känt mig orolig en lång tid inför den här dagen. Tänk om hon inte trivs? Tänk om barnen inte är snälla mot henne? Tänk om hon är ledsen och ingen hinner trösta henne? Ja, alla sådana där tankar som snurrar i huvudet på en småbarnsmamma.

 

Måndag, tisdag och onsdag har Meya och Manuel varit en timme på förskolan tillsammans. Det har gått bra och Meya har lekt med dom andra barnen. Ibland har hon hämtat Manuel för att visa något, men annars har hon skött sig själv. Idag skulle hon vara på förskolan i 2 timmar och då skulle Manuel lämna henne där. Det hade gått hur bra som helst! Hon hade inte varit ledsen en enda gång och lekte för fullt med dom andra.

 

Hon skrattade och vinkade till förskolan när det var dags att gå hemåt igen. Det känns så himla skönt och jag är verkligen lättad över hur bra det har gått. Nu är det bara att hålla tummarna att det kommer fortsätta så här! :)

 

 

Meya redo för förskolan...

Taxin är framrullad...  ;)Mitt lilla liv / 22 Augusti, 2013 - 11:26 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: