Hinna andas...


Veckorna bara rusar förbi just nu! Hinner knappt blinka förrens det är helg igen. Och eftersom helgerna är fulla med hundkurser för min del just nu... så hinner jag knappt blinka förrens helgen också är förbi. Puh, jag hänger knappt med!
 
Dom senaste veckorna har varit fullspäckade och den här veckan är inget undantag.
 
Det har varit mycket kontakt med mäklare och vi har varit på kontraktskrivning både för lägenheten och huset. Jag har två olika omgångar med cupcakes inför helgen, så någon form av bakning eller förberedande dekorationer har jag pysslat med varje kväll. Min morfar är på besök i Malmö och även min bror är i stan med sina barn, så i tisdags passade vi på att bjuda in hela gänget på middag hemma hos oss. Idag har vi busat runt på Leos Lekland med Meyas kusiner. Imorgon ska vi ha en liten minikräftskiva här hemma med några vänner. Och sen har jag hundkurser både lördag och söndag.
 
Jag måste erkänna att just idag känner jag mig faktiskt riktigt trött. Min morgon startade 06:30 och sedan har dagen rullat på i ett med att mata och underhålla Meya, långpromenader, handla mat, laga mat, lekt på Leos Lekland, föberett cupcakes...
 
Jag tror helt ärligt att jag bara har suttit ner i 45 minuter på hela dan idag. Och det var när Meya vilade på eftermiddagen. En känsla kom över mig då. "Nej... jag reser mig inte upp. Jag kan inte. Jag orkar inte. Jag får helt enkelt sitta kvar här i soffan. Mina ben bär mig inte mer idag."
 
Man är så inställd på att bocka av allt i sin kalender och kämpa på i ordentligt tempo varje dag, att man helt enkelt inte har tid att vara trött. Men ibland stannar man upp en liten stund och tillåter sig själv att känna efter. Och då inser man att ja... jag har ont i både rygg och fötter, det svider i ögonen för att jag är trött och det hade varit väldigt väldigt skönt att åka bort en helg och bädda ner sig i en stor säng med en bra bok.
 
Hahah... nä, nu ska jag sluta gnälla mina vänner! Men man måste faktiskt få tillåta sig själv att vara lite trött och gnällig emellanåt. Men det är tur att mycket av det som varit inplanerat har varit väldigt trevliga aktiviteter iallafall. Att hinna umgås med familj och vänner är värdefullt! :)
 
 
När ska man hinna andas lite också...?
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 20 September, 2012 - 20:22 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: