Fullspäckade dagar...


Den här helgen har vi inte bokat in något alls på kvällarna, vilket känns väldigt skönt. Det känns som att både jag och Manuel har haft ganska fullspäckade veckor och det är mycket man ska hinna med och många tankar som snurrar i huvudet för tillfället.
 
Men även fast vi har kvällarna lugna för oss själva, så har det ändå varit fullspäckade dagar.
 
Jag har 4 kursstarter den här helgen med mina hundkurser. Både lördagar och söndagar kommer vara ganska fullspäckade den närmsta tiden. Det känns naturligtvis väldigt roligt, samtidigt som det alltid är lite nervöst också. Man vill göra bra ifrån sig och känna att man har nöjda hundägare på varje kurstillfälle! Men som vanligt har jag turen att ha väldigt glada och trevliga kursdeltagare, vilket gör mitt jobb så mycket lättare! :)
 
Lite förberedande dekorationer till en tårta som jag ska göra nästa vecka har jag också hunnit med i helgen.
 
Imorgon är det också dags för vår andra lägenhetsvisning, så det blir till att börja städa direkt när vi har kommit upp på morgonen. Då är vi klara lagom till det är dags att börja mina hundkurser.
 
*gäsp* Nej... nu ska jag lägga mig i soffan och slappa framför tvn. Får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna ikväll!  ;)
 
 
Lite bilder från kurserna i våras...


 
 
 
 


Mitt lilla liv / 08 September, 2012 - 22:03 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: