Bröllopsfirande...


Vilken härlig dag det blev igår! :)
 
Dagen började redan vid 10 tiden på morgonen då jag knackade på brudens dörr för att sätta igång med sminkningen. Jag är ju utbildad make up artist, men det var så länge sedan jag sminkade andra att det alltid är lite nervöst när man ska göra det. Men det gick iallafall bra och bruden strålade verkligen när smink, hår och den vackra klänningen var på.
 
Strax efter lunch var det dags att sätta igång med fotograferingen som Manuel skulle stå för den här dagen. Fotograferingen rullade på bra! Även fast det blev en del lyckotårar från bruden! Jag stod redo med näsdukar och puderborste! ;)
 
Den vackra vigseln började vid 16:00, följt av bubbel och mingel. Sedan blev det en väldigt god middag med många fina tal. Jag var så himla nervös inför mitt eget tal, men lyckades som tur var att ta mig igenom det utan att komma bort mig.
 
Kände mig hedrad över att få vara brudtärna till min fina barndomsvän och jag är så glad att det blev en så fantastisk dag! God mat, dryck, härliga vänner, många känslor och en massa dansande... precis som ett lyckat bröllop ska vara!
 
 
Alla tjejerna samlade för att fira den stora dagen...
 

Grattis min älskade vän! :)
 
 
 


Mitt lilla liv / 02 September, 2012 - 20:39 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: