Ett beslut...


Jag har fattat ett beslut.
 
När jag startade den här bloggen så bestämde jag att jag ska endast skriva för min egen del. För att jag tycker att det är kul. Den dagen jag inte tycker att det är kul längre, så ska jag inte heller fortsätta skriva.
 
Nu tror ni att jag ska säga Tack och hej för den här tiden, men från och med idag kommer jag att sluta blogga.
 
Det är dock inte helt sant. Men från och med idag så kommer jag endast skriva något när jag verkligen känner för det. Det kommer innebära att vissa perioder kanske jag skriver varje dag och vissa perioder kanske jag skriver högst sporadiskt.
 
I ca 2 1/2 år har jag nästan alltid skrivit ett inlägg om dagen. Det blir ganska många inlägg. Just nu känner jag en press från mig själv att jag måste skriva dagligen och om jag inte gör det så känner jag mig stressad över det. Men sanningen är att jag har en liten dotter, en man, en hund, vi ska flytta till hus, jag bakar, håller hundkurser och driver 2 bloggar... Tiden och orken räcker helt enkelt inte till.
 
Eftersom jag vet att jag har ett gäng trogna läsare där ute, så vill jag bara förklara varför det inte kommer bli lika många inlägg framöver som det har varit tidigare.
 
Jag måste helt enkelt hinna med mitt lilla liv ...  :)
 
 
 


Mitt lilla liv / 24 Oktober, 2012 - 22:27 / Mitt lilla liv

Postat av: Emma

Nej, du får inte sluta blogga! Men jag förstår att det är svårt att hinna med allt!

Kram

Svar: Ja, men jag försvinner ju inte helt! Kommer fortfarande finnas kvar på bloggen, bara inte fullt lika ofta! :) Kram!
Linda...

2012-10-25 @ 08:58:18
Postat av: Charlotte

Förstår dig alldeles att tiden inte räcker till överallt. Kommer fortsätta titta in hos dig och njuta av de uppdateringar som kommer om än inte lika ofta :-)

Har inte kommenterat någon gång tidigare men ville bara säga att man får en rikig feel-good känsla när man läser dina inlägg, och så fina bilder såklart på din söta familj! Lycka till med huset! Kram!

Svar: Hej Charlotte!
Vad roligt att läsa ditt inlägg, det värmer verkligen! :)

Mina läsare är ju inte dom som lämnar så många kommentarer direkt här på bloggen, men med jämna mellanrum får man ju sådana här gulliga meddelandet och då blir man alltid lite extra glad! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll! :) Kram!
Linda...

2012-10-25 @ 12:08:28
Postat av: Camilla J

Hej!
Det är ett bra beslut du tagit. Jag har själv haft en hemsida sedan 1996 som med tiden blivit mer som en blogg. Det blir stress och dåligt samvete enkelt. Jag siktar numera in mig på att blogga om upplevelser som resor, föreställningar och andra event, foto, roliga händelser i livet eller om något stort hänt i världen. En hel del inlägg kommer från mobilen med tillhörande bilder.
Jag hoppas att ditt bloggande inte upphör helt för jag tycker det är så kul att följa din blogg med dotterns utveckling, allt roligt du och din man hittar på och nu - huset!
Njut av ditt liv, passa förresten gärna på att framkalla årsböcker med dina bilder och texter. Det kan vara roligt att ha som samling i framtiden. Bäst att göra innan alltför många år hunnit passera ;)

Svar: Hej Camilla.
Skönt att du förstår efter att ha varit i en liknande sits. Man vill ju att det ska kännas kul och inte något man blir stressad av. Samtidigt som man inte vill sluta helt. Man måste helt enkelt hitta ett sätt som funkar för en själv.

Det glädjer mig att du iallafall vill fortsätta följa min lilla blogg, trots lite färre inlägg. :)

Och vilken bra idé med årsböcker!!

Ha en fortsatt trevlig helg! :)
Linda...

2012-10-27 @ 08:22:02
URL: http://www.reloo.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: