En höstdag...


Det var en tung och grå höstdag som jag vaknade upp till idag. Den var så mörk att Meya bestämde sig för att sova till 07:30. Nåja, på med ordentliga kläder efter frukosten, sen var det dags för att gå ut på en skön långpromenad. Trodde jag.
 
När dom första regndropparna kom tittade Akira oroligt på mig. "Nej då, det är ingen fara Akira. Det är bara några droppar. Lite regn har ingen dött av!" tänkte jag bekymmersfritt och plockade fram regnskyddet till barnvagnen.
 
Så tänkte jag inte 10 minuter senare, när vi sprang mot närmsta gångbro för att söka skydd från ösregnet. Jag var dygnsur, Akira var dygnsur och Meya verkade måttligt imponerad av denna morgonpromenad. Dagar som dessa kan jag förbanna faktumet att vi bor i Sverige... och inte i... typ... Barcelona.
 
Min långpromenad har nog aldrig känts så här lång när vi i rask takt promenerade hemåt i ösregnet. Jag vet inte hur många svordomar jag hann avverka i mitt huvud innan vi var framme.
 
Efter lunch sprack molnen upp och solen bestämde sig för att titta fram. Jag packade in både hund och barn i bilen för att hälsa på Frida och Lev i deras nya lägenhet. Lite fika, tjejsnack och bebisträff så blev det genast en betydligt bättre höstdag.
 
 
 


Mitt lilla liv / 10 Oktober, 2012 - 19:46 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: