Nostalgi...


Förra helgen rensade vi ur hela källarförrådet. 3 stora säckar slängdes och 4 fullpackade kartonger skänktes till Myrorna. Denna helgen började vi packa det första i lägenheten. Nu är det 2 veckor till flytten så det känns som vi måste komma igång med att organisera lite här hemma. Dom första packade kartongerna står nu staplade i hallen.
 
Det är ganska skönt att gå igenom lådor och kartonger. Man får rensa och slänga massa skrot som man har samlat på sig. Men när man går igenom alla gamla saker så hittar man även en massa roliga minnen.
 
Igår hittade Manuel en CD-skiva med en liten "musikvideo" som jag klippte ihop till honom när vi skulle fira vår 4 års dag. Gud, så många minnen! Jag blev alldeles tårögd när jag tittade på videon igår.
 
Vad mycket vi har upplevt tillsammans! Vi har haft ett helt underbart förhållande, men vi har också haft det väldigt tufft emellanåt. Och när vi har varit nere i djupa svackor så har vi fått kämpa oss upp igen. Det har inte varit en självklar väg för oss, men för varje år känns det som att vi blir starkare. Vi lär känna varandra, vi lär oss prata och diskutera, lär oss kompromissa och lär oss helt enkelt livet tillsammans för varje år som går.
 
Nu har vi varit ett par i över 8 år och det är med en nyfiken spänning jag tänker på allt som vi har framför oss! :)
 
 


Mitt lilla liv / 18 November, 2012 - 10:32 / Kärleken

Postat av: Charlotte

Åh, vilken fantastiskt vacker film <3 så sött att se Akira som valp :-) Kärlek är en riktigt bra grej och ni verkar ha mycket av den varan!! Kram// Charlotte

Svar: Tack! Många minnen dyker upp när man sitter och kollar på gamla bilder och videoklipp! Kärleken... inte helt okomplicerad... men så härligt när det blir rätt! :)
Linda...

2012-11-22 @ 17:26:59Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: