Barnfritt...


Varje gång vi har haft barnvakt till Meya, så är det för att vi själva ska iväg och göra något. Men hur ofta har man barnvakt om man bara vill vara hemma och ta det lugnt?
Väldigt, väldigt sällan... tror jag att dom flesta skulle svara.
 
Vi har sådan tur att vi har mor och farföräldrar som är snälla och gärna hjälper till med lilltjejen.
 
Den här veckan har Manuels mamma höstlov och därför kom vi överens om att Meya skulle få spendera några dagar i Småland hos sin farmor och farfar. Vi möttes på halva vägen i Karlshamn idag och lämnade över vår lillan i trygga händer.
 
Nu ska hon vara i Småland i 3 dagar och sen hämtar vi hem henne på söndag igen. Jag kan gladeligen erkänna att det ska bli fantastiskt skönt med några dagar för sig själv. Det är så intensivt hela tiden när man har småbarn, så att kunna få en paus emellanåt... det är guld värt!
 
När vi kom hem igen skulle Manuel iväg till skolan. När han hade åkt stod jag där i lägenheten. Alldeles ensam. Inga måsten. Inga krav. Bara jag.
 
Satte på favoritmusiken. Skruvade upp och gick sjungandes omkring i lägenheten. Tog en lång varm dusch och kokade sedan en kopp te som jag avnjöt i soffan. Har suttit i lugn och ro och modellerat några timmar inför en tårta som jag ska göra nästa vecka.
 
Jag tittar på klockan och tänker på Meya som sover gott i sin säng just nu. Jag kommer att göra detsamma om ett par timmar.
 
Godnatt min skatt.
 
 


Mitt lilla liv / 01 November, 2012 - 20:28 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: