Tröttis...


Snart helg igen! Det är tur för jag har varit så vansinnigt trött den här veckan. Förstår inte riktigt varför. Lillan har sovit bra (hon äter inte på natten längre och vaknar oftast ca 06:30). Vädret har varit riktigt härligt, varmt och soligt. Har inte haft en massa saker planerat i veckan heller.

Men ändå har jag haft en tryckande huvudvärk till och från nästan varje dag. Känner mig så trött! Hade kunnat tänka mig att sova ett par dagar i sträck. Hoppas att jag får lite ny energi snart igen!

I helgen ska vi på 30 års fest och då måste jag ju vara pigg och på partyhumör. Mitt bidrag till festen blir ett gäng cupcakes, så jag har förberett dekorationerna nu i veckan.

Det blir första gången som lilla Meya ska sova över hos någon annan. Sova över hos mormor och morfar. På tal om en stor liten tjej... så bet hon tag i Manuels finger idag och då upptäckte vi att det minsann har vuxit fram en liten tand. Första tanden!

Nej, det får bli läggdags tidigt för mig idag... så jag har kraft att njuta av helgen!  :)




Mitt lilla liv / 01 Mars, 2012 - 21:03 / Mitt lilla liv

Postat av: idan

Vi ska också ha barnvakt över natten första gången i helgen, fast mormor & morfar ska sova över här. Och vi ska bo på hotell och ha mysigt. Hoppas bara man inte kommer sakna för mycket och längta hem hela tiden..

2012-03-02 @ 18:15:32
URL: http://helajavlajag.blogg.se/
Postat av: Linda

Det kommer säkert gå alldeles utmärkt!



Passa på att njut av lite egentid... och sovmorgon! ;)

2012-03-02 @ 21:31:19
URL: http://mittlillaliv.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: