Jag tror jag tror...


...på sommaren...

Hittade den här bilden bland Manuels foton och längtade plötsligt väldigt mycket efter sommar. Förra året var en katastrofalt dålig sommar. Men eftersom jag var höggravid, trött och konstant varm så gjorde det inte alltför mycket. Men den här sommaren vill jag faktiskt ha en riktig sommar! Ingen sån där mesig halvdan blaskig sommar. Nej, en riktigt med massa sol och bad och mjukglass och lata lediga dagar då man kan ligga i skuggan och läsa en bok!

Den här bilden tog Manuel i smyg när vi var ute på Oknö förra sommaren. Jag var gravid och så otroligt varm att jag var tvungen att sätta mig på en bänk och pusta ut. Manuel hade dock inte tid att ta det lugnt och smög omkring i vassen och fotade allt han kunde hitta. Uppenbarligen hittade han det här motivet också! 

Han är en mästare på att smyga omkring och ta bilder som man inte är beredd på. Oftast resulterar det i att det finns en massa bilder där man inte ser klok ut och man får tjata på honom "Men guuud, så ful bild...ta bort den! Genast!!" Om han inte raderar den, så får man helt enkelt göra det själv när han inte ser. ;)

Hur som helst... jag längtar och tror på en fin sommar det här året!
Mitt lilla liv / 13 Mars, 2012 - 20:10 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: