Sunday cupcake...


Den här söndagen började tidigt för min del och har gått i full fart hela dagen.

06:30 bestämde Meya att det var dags att gå upp och stod och jollrade i sin säng. När jag väl tvingade mig ur sängen och gick in till trollet skrattade hon med hela ansiktet och sträckte armarna mot mig. Svårt att inte bli på gott humör med ett sånt mottagande.

09:00 mötte jag upp min mamma och syster vid Folkets park för att gå på barnloppis. Vi lyckades gräva fram och fynda en helt ny garderob till Meya som mina snälla föräldrar betalade för. Tre fullproppade kassar med kläder kom jag hem med. Toppen! :)

Sen var det dags att fixa iordning mina cupcakes. Söta choklad cupcakes som skulle fyllas med jordgubbsmousse, spritsas med whipped creme frosting och små rosetter som skulle knytas. (Herregud, vilket pilligt jobb just rosetterna är!)

När cupcaksen var färdiga var det dags att åka hem till Carro där vi blev bjudna på en underbart god och mysig brunch. Så härligt att träffa alla dom närmsta vännerna, äta gott och bara sitta och prata. Meya busade med både Elias och lilla Lev. Dom är så söta dom små knoddarna!

Sen har dagen mest bestått av träning och långpromenader. Men ikväll blir det filmmys med mannen. Jag vet ju någon som INTE ska gå till jobbet imorgon!!  =)
Mitt lilla liv / 17 Juni, 2012 - 20:22 / Bakverk
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: