Sommartårta...


Idag är en bra dag!

Fredag först och främst. Bara det! :)
Gick en promenad på dan med en kompis från gymnasiet som jag inte har träffat på evigheter.
Ikväll ska jag på afterwork med kollegorna på jobbet och kolla på matchen Sverige-England.
Och... idag var sista dan på jobbet för Manuel och nu kommer han att vara ledig i 2 hela månader!!

4 veckor semester och 4 veckor pappaledighet. Det känns hur lyxigt som helst! Det längsta vi någonsin har varit lediga tillsammans är 3 veckor. Så att ha nästan en hel sommar lediga tillsammans... ja... "lyxigt" är nog bästa sättet att beskriva det!

Vi kommer att vara en del i Småland hos Manuels släkt, en sväng till Stockholm är också planen och sen kommer vi vara hemma i Malmö resten av tiden. Försöka komma iväg på lite mysiga utflykter tillsammans. Hela lilla familjen! :)

Detta var iallafall värt att fira genom att baka en "glad sommar" tårta som Manuel kunde ta med till kollegorna på jobbet. Ett bra tillfälle för mig att få träna på tårtbakandet också! Jag har ju bara gjort en tårta innan till min systers födelsedag.

Till skillnad från förra gången testade jag ett annat tårtbotten recept som blev saftigare och jag hade också mer moussefyllning i. Ambitionen är ju såklart att dom ska bli snyggare och godare för varje gång.

Min lilla sommartårta som jag dekorerade med svenska sommarblommor blev iallafall både god och söt.. och definitivt uppskattad på jobbet! :)


Ljusa bottnar
Jordgubbsmousse med färska skivade jordgubbar
Dajmfluff
Spacklad med marängsmörkräm
Täckt med marsipan


Mitt lilla liv / 15 Juni, 2012 - 17:40 / Bakverk

Postat av: Åke

Du är verkligen duktig!

Svar: Tack snälla Åke! :)
Linda...

2012-06-19 @ 08:28:10Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: