Sköna semester...


Dom här dagarna i Barcelona var verkligen precis vad vi behövde. Ladda batterierna, få lite egentid tillsammans och inte behöva tänka på något annat än oss själva.

Eftersom vi har varit i Barcelona innan och sett allt det där som alla turister måste se (Parc Guell, La Sagrada Familia, La Rambla, La Pedrera, Casa Battlo osv) så hade vi inte en massa "måsten" under den här semestern. Och det var så himla skönt! Vi lät dagen flyta på som den blev helt enkelt!

Strosa omkring i dom gamla kvarteren och längs med stranden, slå oss ner på närmsta restaurang bara för att avnjuta ett glas sangria eller cava och gå och lägga oss eller stiga upp ur sängen precis när vi kände för det.

Vi har haft strålande sol varje dag och det är jag verkligen tacksam för! Inte minst när man kommer tillbaka till Sverige och välkomnas av grått småkallt väder. Jag är så glad att vi valde ett hotell med pool på terassen, för det kändes plötsligt mycket mer som en avkopplande semester när man kunde kombinera storstaden med sol & bad.

Det har iallafall varit en otroligt skön semester och Barcelona har varit lika härligt den här gången som förra. När vi promenerade hem till hotellet i lördags kväll konstaterade vi båda att "det är inte sista gången vi går längs med dom här gatorna".Santa Maria del Mar...
Sangria är ett måste på semestern...Mitt lilla liv / 10 Juni, 2012 - 19:18 / Resor
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: