Mc-debut...


Tidigt imorse åkte vi från Mönsterås och var hemma i Malmö strax efter lunch. Resan gick bra, även fast Meya blev lite upprörd emellanåt över att behöva sitta fast i bilbarnstolen under så oförskämt lång tid!
 
På eftermiddagen var vi hembjudna till mamma och pappa för att äta lite god mat tillsammans. Eftersom Malmö välkomnade oss med strålande solsken så passade jag och Manuel också på att köra en tur på hojarna tillsammans. Det blev min mc-debut för i år! Förra året körde jag första rundan redan i början av maj, men i år har det inte riktigt funnits tid. Eller ja... i sanningens namn har väl tiden funnits, men den har prioriterats på en liten bebis som kräver mycket uppmärksamhet nu! ;)
 
Det var riktigt skönt att glida runt i eftermiddagssolen på dom skånska landsvägarna! :)
 
Eftersom mina föräldrar snart åker till Frankrike på semester var det extra mysigt att hinna träffas lite innan dom beger sig. Att dessutom kunna sitta ute i trädgården och avnjuta nygrillat kött i solen gjorde ju inte saken sämre. När det blev dags att åka hemåt fick vi en trevlig liten present med oss. Nämligen en hel back med 15 liter jordgubbar! Nu ska vi äta jordgubbar tills vi storknar! Mums!!
 
 


Mitt lilla liv / 27 Juni, 2012 - 21:13 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: