Cupcake ala Barcelona...


När vi strosade omkring där i Barcelona bland dom smala gamla gränderna... fick jag plötsligt syn på något som fångade min uppmärksamhet direkt. En cupcake butik!

Det är konstigt att man kan bli så glad över dessa små söta bakverk, men jag blev alldeles lycklig. Jag studerade skyltfönstret länge och väl innan jag släpade in Manuel i den lilla butiken.

"Åhhh...vi måste köpa varsin cupcake!"

Jag klappade förtjust händerna och studerade noggrannt varenda cupcake innan jag bestämde mig för vilken av dom som skulle få äran att förgylla min dag. Jag kände mig som ett litet barn på julafton och kvinnan bakom disken kunde inte låta bli att le åt min entusiasm.

Min hjärna gick på högvarv när vi promenerade ifrån den lilla butiken. Om det hade varit min butik... hur hade jag gjort då? Jag fick genast idéer på vad man hade kunnat inspireras av från den här butiken och en massa tankar på vad jag själv hade gjort annorlunda. Nu säger jag inte att jag ska öppna en cupcake butik i Malmö... men jag måste erkänna att det är en rolig tanke att leka med!

Det var iallafall en alldeles bedårande liten butik. Och alldeles bedårande små cupcakes!

(Men om man får vara helt ärlig...tyckte jag nog att mina egna cupcakes var godare!)  ;)

Det här var bara några av alla cupcakes man kunde välja bland...


Manuel åt en cupcake som hette "Death by chocolate"
och jag åt en som hette "Sweet kisses"


Mitt lilla liv / 12 Juni, 2012 - 14:51 / Resor
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: