Födelsedagar genom tider...


Idag fyller både Manuel och min syster Louise år. Eftersom vi själva befinner oss i Småland så kunde vi tyvärr inte vara med och fira syster idag. Men lite födelsedagsfirande för mannen blev det iallafall!
 
Vi har hunnit med sång och presentöppning på sängen, långpromenad på Ramsö, grillat kött och ätit jordgubbstårta med släkten.
 
Det är inte utan att man blir lite nostalgisk när man tänker på alla födelsedagar som vi har bakom oss.
 
Jag minns din första födelsedag vi hade tillsammans. Vi hade bara dejtat några månader när du skulle fylla 24 år. Jag hade planerat i smyg att åka upp till Stockholm från Malmö för att överraska dig. Du förstod inte alls vad jag menade när jag ringde dig och sa "Nu står jag på Sergels torg!" Tystnad i telefonen. "Va? Vad menar du? Är du här i Stockholm??" Det tog inte lång tid innan du mötte upp mig. Jag minns fortfarande hur glad du blev. Minns precis hur du sken upp när du kom gående över torget och fick syn på mig. Jag minns att jag tänkte vad fin du är!
 
Vi hade ingen aning om att det skulle bli du och jag då. Ingen aning om att vi skulle vara där vi är idag. Ingen aning om att det skulle bli så här bra! Vi har hunnit fira ett gäng födelsedagar tillsammans nu. Och många fler kommer det att bli!
 
 
Grattis på födelsedagen mitt älskade hjärta! :)
 
 


Mitt lilla liv / 24 Juni, 2012 - 19:58 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: