Åt rätt håll...


Av dom extra 10 kg som jag drog på mig under graviditeten, så har jag nu jobbat bort 2 kg. Det är fortfarande en bra bit kvar innan jag har nått mitt mål, men det är iallafall en bit på vägen. Det går åt rätt håll!

Jag är fast besluten att jag ska bli av med alla dom här kilona! Haha, vissa bilder jag ser på mig själv så konstaterar jag att jag nästan har fått lite dubbelhaka. Det känns inte alls ok!

Man känner ju själv hur man trivs i sin egen kropp och för tillfället trivs jag inte alls. Samtidigt som jag inte stressar upp mig alltför mycket. Det var ju trots allt bara 4 månader sedan jag födde barn.

För mig är det så viktigt att ha olika delmål att jobba för. Då blir jag mycket mer engagerad. Ett bra mål för mig just nu är vår resa till Barcelona som vi har bokat i början av juni. En liten romantiskt weekend med min kära man. Jag har ett mål med min vikt och jag har också bestämt att jag vill kunna känna mig snygg och nöjd med mig själv till dess!

I slutet av sommaren ska en av mina bästa kompisar gifta sig. Jag har redan köpt en jättefin klänning till bröllopet! Just nu sitter den lite tight, men till dess kommer den sitta perfekt. Ytterligare ett mål att jobba för! ;)

Det viktiga för mig är att sätta upp tydliga och rimliga mål, kämpa på för fullt och inte ge upp pga dom motgångar som man garanterat kommer stöta på under vägen!Min fina klänning som hänger i garderoben och väntar...


Mitt lilla liv / 31 Januari, 2012 - 14:41 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: