Happy Valentine...


Alla hjärtans dag!

Många har åsikter om den här dagen. "Man ska väl inte behöva en särskild dag för att visa att man älskar varandra"?! Naturligtvis inte. Det måste man ju kunna visa annars också. Men jag tycker ändå om att det är en dag då man blir påmind om att kanske visa det lite extra.

Herregud, om vi kan fira jul och påsk och halloween och midsommar och kanelbullens dag osv... varför inte kunna fira kärleken en dag då?! :)

Förra året på alla hjärtans dag slog jag och Manuel på stort och hade en romantisk övernattning på den ekologiska gården Ängavallen. Det var jättemysigt! (Men om sanningen ska fram så mådde jag väldigt illa den helgen. Då hade jag nämligen lilla Meya i magen och var bara i vecka 6 ungefär.)

I år blev det inte lika "storslaget". Men jag valde att sprida lite kärlek omkring mig genom att baka "alla hjärtans dag"- cupcakes på morgonen (bilder kommer imorgon)  och promenerade sen över till Manuels jobb och bjöd alla i personalen. Tror att det blev uppskattat iallafall! Manuel hade också förberett en liten överraskning och köpt en fin present till mig! :)

Nu ska vi ha en mysig filmkväll och äta lite goda chokladpraliner. Får egentligen inte äta sånt på vardagar längre... men är det alla hjärtans dag så är det!  ;)

Mitt lilla liv / 14 Februari, 2012 - 18:47 / Kärleken

Postat av: Marcus

Det är bara bittra jävlar som inte vill fira alla hjärtans dag. Även fast man inte har en flick/pojkvän så finns det massor med levande ting man kan visa kärlek mot; vänner, djur, familj etcetera.

2012-02-15 @ 08:12:56
URL: http://palssonsse.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja, alla kan faktiskt sprida kärlek omkring sig! :)

2012-02-15 @ 08:26:08
URL: http://mittlillaliv.se
Postat av: Mikaela

Jag håller med dig! Jag blir nästan mer trött på alla som ska vara så "anti" än alla affärer som ska kränga saker. Dessutom kan man visa kärlek utan att påverkas av allt köpande.

Jag tycker ni är ett sånt fint par. Hoppas jag hittar något liknande :)

2012-02-15 @ 21:34:48
Postat av: Linda

Tack Mikaela! :)Och jag håller med, man behöver ju absolut inte lägga en massa pengar. En liten gullig gest och tanke bara så kommer man hur långt som helst! :)2012-02-15 @ 21:39:17
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: