Ett litet tillskott...


Idag har jag varit hemma hos våra vänner Frida och Farshid för att träffa det lilla tillskottet som kom till världen för ca 2 veckor sedan.

Nu har vi 3 små bebisar i kompisgänget. Elias, Meya och lilla Lev. Tripp trapp trull! :)
Jag lämnade kameran hemma idag, så bild på dom söta bebisarna får komma lite längre fram!

Det är 4 månader mellan dom och herregud, vad mycket som händer på dom här månaderna. Det är helt galet! Lilla söta Lev var så liten, att jag omöjligt kan tänka mig att Meya någonsin har varit så liten. Men det har hon ju. Och för inte så länge sedan heller.

Det händer verkligen så otroligt mycket på så kort tid!

Det var inte så länge sedan vi själva stod där och precis hade kommit hem från BB. Så många tankar och känslor som rusade i huvudet. Hur man var konstant trött hela tiden av att ge lillan mat var och varannan timme. Hur utmattad och svag man kände sig i kroppen. Hur man studerade henne och knappt kunde förstå att det var sant. Hur hormonerna rusade och man började gråta för ingenting. Hur man ibland tänkte... "Herregud, vad har jag gett min in i?!"

Första månaden var tuff. På många olika sätt. Men nu känner jag att det bara blir bättre och bättre för varje vecka. Och Meya blir goare och roligare för varje dag som går!

Hur ska man någonsin kunna sluta pussa på dom där bulliga små kinderna?! :)


Meya - 1 dag gammal!


Mitt lilla liv / 23 Februari, 2012 - 22:30 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: