Barnvakt...


Ikväll har vi haft barnvakt för första gången. Både jag och Manuel har varit ute ett antal gånger sedan lillan kom till världen, men aldrig tillsammans. Så ikväll blev det debut för det!

Kvällens barnvakt var ingen mindre än mina föräldrar och efter en noggrann genomgång av Meyas kvällsschema, så cyklade vi hemifrån. Allting hade naturligtvis gått väldigt bra här hemma. Men jag hade inte trott något annat heller.

En del tycker att det är väldigt jobbigt att åka ifrån sina bebisar, även om det bara handlar om några timmar. Men så känner jag inte alls. Jag vet att jag har fina och trygga människor omkring mig som skulle göra allt för lilltjejen. Det finns inget att känna sig orolig över!

Jag och Manuel mötte upp våra vänner Linda och Magnus på en tapasrestaurang som heter Plockepinn. Slog på stort och inledde kvällen med ett glas bubbel! ;) Jag tycker att det är så himla trevligt med tapas. Man kan sitta i lugn och ro och plocka bland alla goda små rätter. Och det var riktigt god mat! Kan varmt rekommenderas!

Det var iallafall väldigt mysigt att komma ut en kväll tillsammans med Manuel och våra kära vänner! :)


Gratinerad getost på toast med honung och valnötter,
Lättrimmat ankbröst med svartpepparglaze och citron,
Pankofriterad kyckling med chilimajonäs.


Mitt lilla liv / 07 Februari, 2012 - 22:35 / Kärleken

Postat av: Evelina

Mm, det ser riktigt gott ut!

2012-02-08 @ 13:57:24Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: