Vintermys...


Vi har bott i huset 4 dagar och hela familjen börjar vänja sig vid nya boendet.

 

Manuel fann sig direkt i huset. Jag riktigt ser hur han stormtrivs med att springa ner i källaren och mecka med något, tända brasan och skotta snö.

 

Meya har snubblat på dom höga trösklarna tillräckligt många gånger för att ha lärt sig att hon måste lyfta ordentligt på fötterna när hon ska gå in i ett nytt rum. Hon har utforskat trapporna som hon fullkomligt älskar. Hon har också insett till sin förtvivlan att trappgrinden är ett återkommande hinder i det här huset.

 

Akira konstaterade att hennes säng och matskål fanns på plats och sen var hon nöjd. Några glädjerus i trädgården har hon också hunnit med.
 
Jag då? Jo, jag har vant mig vid huset lite mer för varje dag. Jag blir stressad av att ha massa flyttkartonger omkring mig och har därför lagt mycket energi på att röja undan så snabbt som möjligt. Jag har dessutom varit sjuk i en vecka nu så energin har inte varit på topp under den här perioden. Men för varje dag som går njuter jag mer och mer.
Jo. Jag tycker väldigt mycket om vårt nya hem! :)
 
Idag hade jag hunnit julpynta och tänt en massa ljus till när Manuel kom hem från jobbet. Nu börjar det bli riktigt mysigt här hemma!
 
 

Den stora skillnaden för mig med att bo i hus är att det är betydligt svalare och kallt på golvet. Särskilt nu när det är minusgrader ute.

Tur att man har snygga tofflor man kan traska omkring i här hemma! ;)

 

Som vi har längtat efter det här! En mysig brasa som värmer hela huset.

 

Det snöar för fullt i vår lilla trädgård!

 

Nu har vi verkligen börjat julmysa här hemma.

Glögg och pepparkakor vid brasan varje kväll! :)Mitt lilla liv / 05 December, 2012 - 20:14 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: