Tillbaka i huset...


Efter en veckas julfirande i Småland så är vi nu tillbaka i Malmö igen. Det har verkligen varit en lugn och avkopplande vecka, vilket var precis vad vi behövde.
 
Men emellanåt började det klia lite i fingrarna och jag kunde inte låta bli att tänka på huset och allt man vill få gjort där hemma. Det var en härlig känsla när vi närmade oss hemmet och det började pirra i magen. Vårt fina hus! Vi känner oss så lyckligt lottade över att vi bor just här. Det känns fantastiskt!
 
När vi kom hem har vi fortsatt att fixa och dona. Vi har fått upp nya snygga skinnstolar, om några veckor har vi en ny soffa på plats, Meyas rum börjar bli riktigt mysigt med ny matta och fina lampor. Bit för bit börjar långsamt komma på plats.
 
Men vi har såklart tagit det lite lugnt också och hunnit med middag framför brasan, filmkväll och igår hade vi vännerna Linda och Magnus över. Det blev en kväll med sushi, vin och spela spel långt in på natten. Hur mysigt som helst!
 
 
 
Haha, kolla Manuels enorma berg av sushi!
 
Akira ville gärna vara med och ha sällskap då hon är så himla rädd för
alla fyrverkerier som smäller just nu...
 


Mitt lilla liv / 30 December, 2012 - 21:12 / Mitt lilla liv

Postat av: Camilla

Det bästa med ledigheten är chansen att få ordning hemma :) jag passar på att rensa ut allt som inte behövs längre och därpå effektivisera förvaringen. Plastbackar med lock i alla dess storlekar är guld värt bakom garderobsdörrarna :)

En liten notis om att myselda:
http://www.malmo.se/medborgare/miljo--hallbarhet/bostad--narmiljo/energi--uppvarmning/vedeldning.html

Svar: Ja, det är faktiskt riktigt skönt att rensa och få i ordning i hemmet. Vi har ju en vision hur vi vill att det ska se ut här hemma när vi är klara och det är kul att se bit för bit komma på plats! :)
Linda...

2012-12-31 @ 07:21:30
URL: http://www.reloo.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: