Guldiga cupcakes...


Det är fortfarande full rulle här i huset med allt som behöver fixas. Därför har man inte alltför mycket energi till så mycket annat just nu.
 
I helgen ska vi dock ha lite julmys med familjen och då ska jag baka cupcakes igen. Det känns som att det var väldigt länge sedan nu!
 
Den senaste cupcaken jag bakade var för några veckor sedan. Då blev det ett guldskimrande litet bakverk i form av en mörk chokladmuffin, hallonmoussefyllning och vit chokladfrosting. Mums! :)
 
 


Mitt lilla liv / 13 December, 2012 - 12:38 / Bakverk

Postat av: Charlotte

Vilka härliga inlägg att läsa in sig på efter några kaotiska veckor då datorn fått vila.

Rolig läsning att flytten gått bra. Vilken känsla verkligen att sätta nyckeln i dörren första gången :-)Ser fram emot att se massa bilder på hur det kommer att se ut framöver när ni har kommit i ordning.

Så fin uppläggning du gjorde i detta inlägg. Är det ett guldhalsband du har lagt som dekoration?

Väldigt fina formar förresten med mjuk pepparkaka ser det ut som med vit kristyr. Bild från er mysfika i föregående inlägg!

Önskar er en riktigt mysig helg och en underbar tredje advent! //Charlotte

Svar: Ja, bilder på huset kommer definitivt senare! Men vi måste få det lite snyggare först! ;) Du vet, gardiner och tavlor mm känns som ljusår bort för tillfället. ;)
På tårtfatet är det en guldpärlsgirlang från Lagerhaus, men ett snyggt pärlhalsband går ju lika bra! (Lite dyrare dock!) ;)
Linda...

2012-12-14 @ 09:20:37Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: