The Lodge...


Vilket mysigt bröllopsdagsfirande vi hade igår!
 
Vi kom fram till The Lodge vid tre tiden på eftermiddagen. Checkade in och lämnade våra väskor på vårt hotellrum. Sen gick vi ner till loungen och beställde in vin och en snackstallrik. Det är en så himla mysig atmosfär på det här hotellet och allt känns så varmt och hemtrevligt.
 
Efter någon timme gick vi för att hämta våra badrockar och promenerade till spavillan. Att sitta utomhus och bada jacuzzi med svala vindar och milsvidd utsikt över dom skånska landskapen, det var verkligen helt underbart!
 
Framåt kvällen var det dags för en god middag. Eftersom dom hade ett stort sällskap bokat som skulle ha champagneprovning just den här dagen, så ordnade dom så fint att vi fick sitta i ett alldeles eget litet rum i närheten med fantastisk utsikt. Det var helt perfekt!
 
Vi blev severade en fem rätters middag och beställde in olika goda viner till maten. Hela middagen tog nästan fyra timmar och det var så skönt att bara sitta och njuta och prata om livet. Avslutningsvis kom dom in och bjöd på champagne för att fira vår bröllopsdag. :)
 
Efter en god natts sömn åt vi en härlig frukostbuffé i restaurangen. Sen började det bli dags att bege oss hemåt igen.
 
Det kändes så lyxigt och skönt att få lite tid bara oss själva. Att få skämma bort oss på vår bröllopsdag! Det känns så viktigt att unna sig en liten paus från allt ibland. Inte minst när man har en liten bebis hemma. ;)
 
8 år tillsammans och 2 år gifta. Ser fram emot många fler mysiga bröllopsdagar! :)
 
Den mysiga loungen på vårt hotell...
 
Vårt hotellrum...
 
 
 
Snackstallrik...
 
 
 
Utsikten från hotellrummet...
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 11 Augusti, 2012 - 15:35 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: