Söndagshäng...


Att träffa nära och kära var vårt främsta mål med den här lilla Stockholmsvisiten. Även fast vi inte hunnit träffa riktigt alla, så har vi ändå fått ihop det ganska bra med lite pusslande.
 
Idag mötte vi upp världens bästa Åke på Observatorielunden och åt lunch tillsammans. Jag åt fantastiskt goda våfflor med sylt och grädde. Så kul att träffa fina Åke igen!
 
Framåt kvällen kom Sara, Per, Emma och Henrik över till lägenheten. När Meya hade somnat dukade vi fram ostbricka och vin och hade en mysig söndagkväll tillsammans. 
 
Så himla mysigt att träffa alla goa vänner som jag saknat! Tycker att hela bunten kan ta och flytta ner till Malmö!  (Samtidigt som jag är väl medveten om att det aldrig kommer hända! Mina stockholmsbruttor!)  ;)
 
Nu är vår lilla snabbvisit i Stockholm redan över och imorgon bär det av mot Småland igen. Där kommer vi stanna ett dygn, hämta upp vårt håriga lilla monster och sen blir det hemfärd mot Malmö. Nästa sommar ska vi nog försöka stanna några dagar extra i Stockholm, men det var iallafall himla trevligt att vi hann hit en liten sväng.
 
Mina fina tjejer...
 
 


Mitt lilla liv / 05 Augusti, 2012 - 23:19 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: