Sömntuta...


Sedan Meya kom till världen har jag inte behövt sätta väckarklockan en enda gång. Man har ju en levande väckarklocka i rummet bredvid som man alltid kan lita på.
 
Men imorse var det ovanligt tyst. Ovanligt länge. Manuel gick till jobbet och det var fortfarande alldeles tyst i lägenheten.
 
När klockan var 08:30 blev jag nästan orolig och smög in till lillan och strök handen över det lilla huvudet. Meya suckade lätt och kramade om sin snuttis. Nej. Hon ville inte gå upp.
 
När klockan var 09:00 gick jag in till henne igen och efter en stund gnuggade hon sig i ögonen och satte sig yrvaket upp i sängen. Nog för att hon kan sova ganska länge på morgnarna men det här var ett nytt rekord.
 
Jag vet att jag är lyckligt lottad som har en bebis som tycker om att sova. Och om det någon gång skulle bli ytterligare tillskott i familjen så kan jag bara önska att den lille kommer ta efter sin storasysters sovvanor.
 
Älskade goa unge... jag är så glad att du har tagit efter din mammas egenskap... att vara en riktig sömntuta på morgonen!  :)
 
 


Mitt lilla liv / 27 Augusti, 2012 - 21:20 / Meya

Postat av: Johanna

Så sött!
Hoppas våra två kommer gilla att sova också :)

Svar: Håller tummarna för det! ;)
Linda...

2012-08-28 @ 20:26:58
URL: http://minusaresa.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: