Mys på Odenplan...


Fördelen med att vara turist i en stad som man har bott i är att man inte känner en massa måsten. Det här måste vi se och det här måste vi göra...
 
Vi bestämde att lördagen skulle bli en väldigt lugn dag där vi bara skulle slappa och njuta av semestern. Inga måsten och inga krav!
 
Morgonen började med att Manuel och Meya tog en liten promenad och köpte hem tekakor till frukost. 
 
Efter lunch kom Manuels faster Ulla-Karin och hennes tjej Marina på besök. Dom är så gulliga! Det var länge sedan vi träffades nu och det här var första gången dom träffade Meya. Kaffe och kanelbullar bjöds det på. Det är så smidigt att kunna bjuda hem våra vänner nu när vi har lillan med oss så att hon kan krypa omkring på golvet under tiden. Och eftersom vi bor i världens mysigaste lägenhet, så gör det inget för varken oss eller våra besökare att tillbringa lite tid här.
 
Sen har vi inte gjort många knop idag. Vi har hållt oss runt Odenplan hela dagen och strosat omkring i härligt sommarväder. På vägen hem köpte vi med oss sushi, Ben&Jerry´s och hyrde film. Så ikväll blir det en skön myskväll. Bara jag och Manuel! :)
 
 
Utsikten från lägenheten...
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 04 Augusti, 2012 - 21:45 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: