Min första beställningstårta...


I helgen levererade jag min första "beställningstårta".
 
Det var vännerna Helena och Micke som ville ha tårtor till namngivelsen för deras lilla flicka. Det kändes både nervöst och pirrigt när dom kom för att hämta bakverken. Man ville ju verkligen att dom skulle bli nöjda med tårtorna!
 
Jag kände mig hedrad att få göra dessa tårtor till lilltjejens stora dag. Och väldigt glad över att Helena och Micke var dom första som vågade ge mig chansen. Jag är ju trots allt en ganska oerfaren tårtbakare. Ännu så länge iallafall! ;)
 
Lite stressigt blev det i veckan eftersom vi kom hem från Småland i onsdags och tårtorna skulle levereras på fredagen. Så det var 3 intensiva bakdagar för min del. Det går inte att komma ifrån att dessa tårtor är både dyra och tidskrävande att göra. Men det fråntar inte det faktumet att jag tycker det är kul! :)
 
Jag fick ett fint meddelande på kvällen att dom var så himla nöjda och att tårtorna var väldigt goda och uppskattade. Så det kändes roligt!
 
Önskemålen jag fick om utseendet var att dom ville ha en rosa tårta, en nalle på toppen och Miras namn.
 
Så här blev resultatet!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ljusa bottnar
Hallonmousse
Tobleronemousse
Spacklad med chokladsmörkräm
Täckt med marsipan


Mitt lilla liv / 12 Augusti, 2012 - 16:54 / Bakverk

Postat av: Lollo Turner Hansson

Hej Linda,
Dina bakverk är verkligen så himla fina! Du är ju superduktig! Synd att du inte bor i Stockholm längre så att man kunde beställa...
Kram Lollo

Svar: Tack så mycket Louise, vad gullig du är! :)Hoppas allt är bra med dig! Kram!
Linda...

2012-08-22 @ 22:04:59
URL: http://sockerbruden.blogspot.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: