Skärpning...


Igår kom vi hem från Småland igen. Oj oj, så mycket mat och godis det har ätits under påskhelgen!

Konstigt nog hade jag inte gått upp i vikt efter helgens frosseri, men jag hade ju inte heller gått ner något. Vilket såklart är planen! Jag har ju en bit kvar innan jag är i mål och nu får jag faktiskt skärpa till mig lite om jag överhuvudtaget ska ha en chans att klara mina delmål den här månaden.

Det är jätteviktigt för mig att klara alla mina små delmål. För om jag börjar misslyckas med dom hamnar man lite back hela tiden och då blir det svårare att klara sitt slutmål. Och det SKA jag klara! Så är det bara! Alla mammakilona ska bort till sommaren. Punkt slut!

Så nu har jag gjort ett nyttigt matschema till den här veckan och varit ute på en powerwalk idag. Lyckades till och med få lyxen att komma ut på en runda utan bebis och hund. Skönt att kunna gå i sitt eget tempo utan att hela tiden behöva stanna på grund av Akira.

Så nu är det alltså skärpning och nya tag som gäller!Mitt lilla liv / 10 April, 2012 - 15:27 / Mitt lilla liv

Postat av: kristin

Hade varit så roligt att träffa er när ni var hemma, men det blev för tajt med tid =( Mathias berättade att Meya var så söt och charmig =) Det får bli någon annan gång! =) Kram

2012-04-10 @ 19:30:48
Postat av: Linda

Jag vet hur det är gumman! Fullspäckat schema sådana här dagar. Förhoppningsvis är ni hemma när vi kommer till Sthlm i sommar! :)Kramar!!

2012-04-10 @ 19:51:55
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: