Kursstart...


Idag var det dags för vårens kursstart med mina hundkurser. Först en valpkurs och sedan en fortsättningskurs direkt efter det.

Jag kan verkligen inte låta bli att bli så fruktansvärt nervös inför första kurstillfället. Det är så många nya människor som ska stå där och lyssna på allt man säger och studera varenda rörelse man gör. Jag vill ju verkligen vara på topp varenda kurstillfälle och känna att jag har gett järnet och att mina kursdeltagare känner sig nöjda när dom går därifrån.

Men hur nervös jag än känner mig inför kursen, så förvånas jag varenda gång över hur lugn jag är när vi väl drar igång. Då känns det hur roligt och avslappnat som helst. Det känns faktiskt hur naturligt som helst att stå där och prata inför en grupp. Och det är ju skönt! :)

Båda kurserna gick väldigt bra och det var två härliga gäng att arbeta med. Alla kändes nöjda och glada efter kursen och tackade så mycket.

Jag gick också därifrån nöjd och glad och ytterligare stärkt i min roll som hundtränare! :)En bild från förra årets hundkurs...


Mitt lilla liv / 29 April, 2012 - 21:02 / Mitt lilla liv

Postat av: Andreas

Jättekul att det går bra för dig! Verkligen!

Hoppas vi hinner ses under sommaren, kanske i m-ås?//Andreas

2012-05-04 @ 07:46:42
Postat av: Linda

Tack så mycket Herr Jansson! =)Ja, det måste vi väl göra tänker jag! Vi kommer vara en del i Mönsterås, men ska också försöka ta oss upp till Sthlm en sväng!Ni är alltid välkomna till Malmö också! :)Kram!

2012-05-04 @ 08:50:07
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: