Agility...


När Akira var yngre och vi fortfarande bodde i Stockholm försökte jag träna så mycket som möjligt med henne. Vi gick kurser i bland annat vardagslydnad, agility, rallylydnad, spår och personsök.

Nu blir det tyvärr inte så mycket av den typen av träning. Det är svårt att få tid till allt. Vi ser alltid till att Akira får sina 2 timmars motion/dag, hon får träffa andra hundar och busa av sig varje dag, jag försöker lägga in lite vardagslydnad, godissök och cirkuskonster. Men mycket mer än så blir det tyvärr inte. Det är svårt att få tid och ork till allt. Inte minst när man nu har en 6 månaders bebis också.

Men ibland behöver man en liten spark i rumpan och den här gången delades den ut av kompisen Amanda som är ett riktigt träningsfreak! ;) Efter att ha försökt få med mig ett par gånger, så tog jag mig samman och följde med ut till brukshundsklubben för att träna lite agility. Att hon dessutom har Akiras bästa kompis Tsuki, gör ju saken bara ännu roligare!

Jag har ju turen att ha en hund som är snabb, smart och som gör vad som helst för godis! Så hon är en väldigt rolig hund att träna tillsammans med. Det gick faktiskt riktigt bra idag, även om det är mycket att hålla reda på i början. Men jag ska definitivt försöka följa med fler gånger så att vi kan träna lite mer tillsammans.

Akira hade iallafall jättekul och sover nu skönt i soffan!


Akira & Tsuki väntar på att få komma igång med träningen...


Mitt lilla liv / 24 April, 2012 - 20:48 / Akira
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: