Sjukling...


Klockan ringde 08:00 imorse. Jag svalde och konstaterade ganska snabbt att det fortfarande känns som rivjärn i halsen. Täppt i näsan och hosta fanns fortfarande också kvar.

Även fast det tog emot så ringde jag och sjukanmälde mig. Jag brukar krya på mig ganska snabbt när jag är dålig, men det här är dag nummer 5 med halsont så det är väl lika bra att försöka friskna till ordentligt nu.

Jag somnade om direkt och när Manuel ringde och väckte mig hade jag sovit i 12 timmar. Det behövdes nog.

Gårdagen var mestadels jobbig. Förutom att jag var sjuk, så hade jag också långa och tråkiga sms diskussioner med den hundägaren vars hund bet Akira i fredags. Något som vi hade kunnat lösa på ett snyggt och vuxet sätt, utvecklades istället till en barnslig pajkastning med personliga påhopp och falska anklagelser. Tråkigt när folk inte vill ta något som helst personligt ansvar över det som har hänt. Jag tycker att det står ganska tydligt vilka regler som gäller när en hund blir skadad av en annan hund.

Det är såklart extra jobbigt när det också är en hund/ägare som bor i området och som vi brukar springa på var och varannan dag. Jag mår så dåligt när sånt här händer och grubblar och oroar mig alldeles för mycket. Hatar att vara ovänner!

Känns som att jag har annat att lägga min tid och kraft på just nu. Vi får se hur det utvecklar sig under dagen helt enkelt. *djup suck*

Nu ska jag göra en kopp te och plocka fram en bok att läsa.Mitt lilla liv / 12 September, 2011 - 13:01 / Akira
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: