Sista arbetsdagen...


Fredag och sista dagen på jobbet... på väldigt länge! 15 månader närmare bestämt! Det låter som en hel evighet och det är möjligt att det kommer kännas så också. Vad vet jag?

Jag har ju aldrig varit mammaledig tidigare. Jag har aldrig haft en liten bebis att ta hand om. Men dom flesta jag pratar med brukar säga att tiden bara flyger förbi när man är mammaledig, så jag är ändå glad att jag ska vara hemma så pass länge.

Som tur är kommer jag ha både vänner och syskon som också ska vara hemma med småbarn, så jag kommer få trevligt sällskap under den här perioden! :)

Det känns såklart lite märkligt på ett sätt. Att inte åka till kontoret under så lång period. Det är inte så att jag kommer sitta hemma och pilla mig i naveln det närmsta året precis, men det är en helt annan typ av liv jag kommer leva den närmsta tiden. Spännande!

Jag är väldigt glad att jag valde att gå 2 veckor före beräknad förlossning. Känner mig trött och tung i kroppen nu och det ska bli skönt att få varva ner lite och försöka samla alla tankar som snurrar i huvudet.

Många varma kramar och lyckönskningar från mina fina kollegor idag! :)

Mitt lilla liv / 16 September, 2011 - 17:49 / Meya

Postat av: Tommy

Åh snart tid för den lille att titta ut!Det kommer gå bra och du kommer bli en bra mamma!

Hur går det med Akira föresten efter bettet?

2011-09-17 @ 11:16:06
URL: http://tommytott.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack så mycket Tommy! :)Jo då, hon är pigg och glad igen som tur är. Vi tvättar och tar hand om såret, jag hoppas att det fortsätter läka fint så att vi inte behöver åka in med henne igen. Vi får vänta och se lite!Hur går det med dina små troll? :)Kram!

2011-09-17 @ 11:22:47
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: