Barnkammare...


Ja, barnkammare är väl kanske mycket sagt. Snarare vårt arbetsrum som till hälften är inrett till ett barnrum. Vi bor ju i en trea idag och därför får vi kombinera rummen lite för att få plats med allt. Men det gör inte så mycket. En liten bebis kräver inte så mycket utrymme till en början ändå!

Ibland känns det lite märkligt att allt bara står här och väntar. Spjälsängen, skötbordet, barnvagnen, leksakerna osv...
Det är bara en sak som fattas nu. Vår lilla tjej.

Jag vet inte hur många gånger jag varit framme och tittat på spjälsängen. Försöker föreställa mig att det kommer ligga en liten människa där snart. Sängen är bäddad och klar. Babymobilen är uppmonterad och himmelsängen hänger ovanför. Nu väntar vi bara.

Ibland dyker det upp hemska tankar och även fast jag snabbt försöker vifta bort dom, så finns dom där emellanåt. Tänk om något skulle hända. Tänk om man kommer hem från BB... utan ett barn. Det finns inte ord att beskriva hur fruktansvärt tomt och hemskt det skulle kännas. Bara dom som har gått igenom något sådant, vet hur det känns.
Jag vågar inte föreställa mig! Jag vill inte heller försöka föreställa mig!

Jag vet att man inte ska försöka tänka på allt som kan gå fel. Då blir man väl galen tillslut. Jag är helt övertygad om att allt kommer gå bra! Och väldigt snart kommer vår lilla familj på tre (självklart räknas Akira också!) ... att bli fyra! :)
Bäddad och klar...Mitt lilla liv / 22 September, 2011 - 15:09 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: