Storbesök...


Oj, det blev visst inte ett enda inlägg i helgen. Förstår verkligen inte var tiden tar vägen. Det är fullspäckat schema hela tiden och man får prioritera vad som ska hinnas med. Vissa dagar hinner man inte ens med att ta en dusch?!

I helgen har vi haft storbesök av Meyas farmor. Hon bor i Småland så det blir ju ett litet avstånd. Men vi får försöka lösa det med fler besök här hemma och att vi får åka lite oftare till Småland. Det är ju så kul om man får ha en bra kontakt med sina mor och farföräldrar. Jag vet själv hur mycket det har varit värt och vilken underbar relation man kan ha med sina mor och farföräldrar.

Helgen har varit lugn med god mat, film på kvällen och härliga höstpromenader i solen. Där emellan en hel del ammande, blöjbyten och barnskrik. ;)

Natten till söndagen fick jag plötsligt feberfrossa och låg och skakade. Manuel försökte värma mig, men tillslut fick jag gå upp mitt i natten och ta en varm dusch. Frossan fortsatte under hela söndagen och jag låg mest i soffan under dubbla täcken och var inte alls särskilt roligt sällskap.

Tankar om eventuell mjölkstockning eller livmoderinflammation dök upp i huvudet, men jag bestämde mig för att avvakta och idag känns det lite bättre. Hoppas att det fortsätter åt rätt håll!


Farmor och Meya...


Mitt lilla liv / 17 Oktober, 2011 - 20:20 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: