Små kusiner...


Dagen började med ett möte på barnavårdcentralen för att väga Meya. Om hon inte hade gått upp i vikt till idag, skulle dom skicka oss vidare för att ta reda på om något var fel med lilltjejen. Så jag var lite nervös när jag skulle lägga henne på vågen.

Till min stora lättnad hade hon äntligen gått upp i vikt. Ganska mycket på endast fyra dagar till och med. Hon ligger fortfarande lite under kurvan, men nu är vi iallafall på väg åt rätt håll. Skönt!

Efter mötet åkte vi hem till min syster Kajsa som också är mammaledig just nu. Vi gick en skön långpromenad och åt lunch tillsammans. Det är så kul att vi är hemma båda två samtidigt! Om man inte känner någon alls på sin mammaledighet, så kan det nog lätt bli lite ensamt emellanåt. Men så kommer jag inte att känna som tur är!

Meya har ett gäng kusiner, men lilla Elly är den som är närmast i åldern. Endast 3 veckor skiljer mellan dom. Jag hoppas att dom kommer kunna växa upp tillsammans och leka för fullt. Jag har själv haft så mycket roligt tillsammans med mina kusiner och jag tror att Meya kommer kunna ha detsamma med sina. :)


Små kusiner...Mitt lilla liv / 31 Oktober, 2011 - 19:50 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: