Slut på helgen...


När man är hemma och är mammamledig nu så glider dagarna ihop på något sätt. Man har knappt koll på vilken dag det är längre. Helgen känns ju fortfarande som helg, men det är mest för att Manuel är ledig då. Och för att man kan planera in annat med nära och kära.

Men idag känns det ändå lite extra att det är måndag imorgon för då börjar Manuel jobba på heltid igen efter sina dagar pappaledigt. Den här veckan jobbade han bara 2 korta dagar, så från och med imorgon börjar det på riktigt. Jag tänker inte ljuga om att det känns som att man har en liten utmaning framför sig. Hur man ska hinna med allt med en liten bebis, en hund och dom bestyr som fortfarande behöver göras i hemmet. (Att dessutom försöka hinna med sig själv just nu känns ganska avlägset för tillfället.)

Det gör ju inte saken lättare direkt att Meya hela tiden vill bli buren. Så fort vi lägger ner henne, börjar hon skrika vilket innebär att den effektiva tiden till allt annat blir ganska kort. Jag har redan börjat få lite ont i ryggen efter allt bärande. Det är tur att hon inte är så stor ännu! ;)

Idag har vi varit bjudna på söndagsmiddag hos mamma och pappa och det kändes väldigt skönt att inte behöva laga middag idag och dessutom få lite "bär" hjälp av min fina familj.


Meya på väg hem till mormor och morfar...


Mitt lilla liv / 23 Oktober, 2011 - 20:23 / Meya

Postat av: Catarina

Bärsele, med ryggplatta, om du inte har redan.

2011-10-23 @ 21:53:31
Postat av: Linda

Ja, det är ju sant! Den kanske jag ska börja använda lite bättre!Tack för tipset! :)

2011-10-24 @ 08:36:31
URL: http://mittlillaliv.se
Postat av: Emma

Ja, skaffa en bra bärsele från Baby Björn! Då får du händerna fria samtidigt som lillan ändå får vara nära dig :) win win! Haha, kraam!

2011-10-24 @ 11:24:18Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: