Morgongos...


Jag antar att det är hormonerna som spökar med mig fortfarande... men jag kan känna mig lite sorgsen emellanåt när jag tittar på lillan. Hon är så liten och gudomligt söt och så plötsligt tänker jag på att hon inte kommer vara så här liten och mysig alltid. Hon kommer att bli större och det kommer att gå av bara farten.

Hon kommer inte vilja ligga kvar och sova på mitt bröst längre. Hon kommer börja gå och säga "nej" till allt. Hon kommer att bli tonåring med allt vad det innebär. Hon kommer börja bestämma och fatta egna beslut. Hon kommer ta studenten och flytta hemifrån. Hon kommer kanske få uppleva allt det här som jag skriver om nu.

Ja, jag vet hur sjukt det låter! Hon är ju bara 1 vecka gammal! Men när jag tänker på det, så blir jag lite ledsen. Vill att hon alltid ska vara så här liten och underbar. Länge länge...

Jag antar att varje period i livet har sin charm. Alla föräldrar säger ju det iallafall. Och hur gosig hon än är idag, så kommer säkert nästa steg i livet bli underbart på sitt sätt.

Men jag förstår verkligen vad folk menar när dom säger "Passa på att njut för fullt nu!"


Hur gosig kan man vara på morgonen egentligen...? :)Mitt lilla liv / 14 Oktober, 2011 - 13:34 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: