Lilla tjejen...


Idag var det dags för nytt möte på barnavårdcentralen. Eftersom Meya har legat på gränsen till för lite vad gäller viktökningen, så har vi träffats 2 gånger i veckan för att väga henne.

Jag har verkligen försökt proppa henne full med mat och kände mig ganska säker på att hon skulle gått upp ordentligt till idag. Det kändes därför lite extra tungt när jag la henne på vågen och såg att hon istället hade gått ner i vikt.

Det är inte utan att man känner sig lite hjälplös och frustrerad. Jag vet inte vad mer jag kan göra för att hjälpa henne. Lilla hjärtat!

Man brukar säga att man ger bebisen ca 3 veckor på sig att gå upp till sin födelsevikt, men Meya är knappt i närheten. Att hon dessutom går ner i vikt nu är inte alls bra. Vi har bestämt att utöver amningen så ska hon även få ersättningsmjölk 3 gånger om dagen.

Vi har en ny tid hos bvc på måndag och jag hoppas verkligen att hon har gått upp i vikt till dess. Om hon inte har det så får dom eventuellt skicka oss vidare för att kontrollera att det inte är något som är fel.

Det är säkert ingen fara, men man kan ändå inte låta bli att vara lite orolig. Min fina lilla tjej!Mitt lilla liv / 26 Oktober, 2011 - 19:08 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: