I väntans tider...


Måndag den 3 oktober. Den stora dagen då lilltjejen är beräknad. När vi fick det här datumet på vårt första ultraljud, kändes det som en hel evighet tills dess. Men nu är dagen här. Nu är det bara till att vänta och se hur punktlig den här lilla tjejen vill vara.

Dom säger ju att förstföderskor ofta går lite över tiden och så verkar det väl bli även i det här fallet. Inatt låg jag dock vaken någon timme pga förvärkar och ett tag trodde jag nästan att det var på gång. Men som vanligt lugnade det ner sig framåt morgonen. Just nu känns det som att det aldrig kommer sätta igång på riktigt. Man bara väntar och väntar.

Man får råd från nära och kära om vad man ska göra för att hjälpa till att sätta igång förlossningen. Allt från att vara väldigt aktiv, till att bara vila ordentligt, att ha sex och äta en massa ananas och/eller hett kryddad mat osv. Jag vet inte riktigt om jag tror på alla huskurer. Jag tror att lillan kommer ut när hon helt enkelt känner sig redo för det.

Jag och Manuel har dokumenterat min växande mage med 5 veckors mellanrum och det är faktiskt riktigt kul att ha som minne. När man tittar på dom första bilderna så ser man så himla smal ut. Minns knappt att man har haft en så smal mage (och förhoppningsvis kommer att få igen!)  ;) Den senaste bilden tog vi igår och nu när man ser alla bilderna bredvid varandra - så inser man hur gigantisk man hunnit bli under dom här 40 veckorna.

Det är fascinerande vad vår kropp är kapabel till!


Vecka 15                                           Vecka 20


Vecka 25                                   Vecka 30


Vecka 35                                     Vecka 40Mitt lilla liv / 03 Oktober, 2011 - 10:49 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: