Home alone...


Idag har Manuel varit på konferens med jobbet, vilket innebär att det var min och Meyas första dag ensamma. Bara jag och lilltjejen. Det kändes lite konstigt när han åkte imorse. Vi har ju varit ett stort stöd för varandra under dom här 2 veckorna och vi har båda verkligen haft fullt upp.

Det har gått bra idag, men visst känner man av att det är en större utmaning när man plötsligt är ensam med allt. Lilltjejen tar mer tid än jag trodde och det fick jag känna av även idag. Jag hann bara äta frukost, gå ut på långpromenad med lillan och Akira, vila en timme, äta lunch och såklart amma/underhålla Meya. Sen var det plötsligt eftermiddag. Jag antar att när man väl får in lite bättre rutiner, så blir man också mer effektiv och förhoppningsvis får över lite tid till annat också.

På eftermiddagen kom min mamma över en stund också och hjälpte till att ta Akira på en promenad och passa barnbarnet lite så jag hann ta en ordentlig dusch. Skönt att ha mina föräldrar så nära och skönt att veta att man alltid kan få lite hjälp om man skulle behöva. Det är värt otroligt mycket! :)

Ikväll har vi haft besök av Linda och Magnus. Vi hade en lugn mysig kväll med lite ostbricka och ett glas vin. Som jag har längtat efter det under graviditeten! ;)Mitt lilla liv / 19 Oktober, 2011 - 22:51 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: