Hemma...


Efter 2 1/2 dygn på BB, så kände vi att det var dags att bege oss hemåt. Manuel fick ju inte stanna kvar över natten och jag delade rum tillsammans med en annan tjej. Meya mådde bra igen, allt var stabilt och alla värden såg ut som dom skulle. En frisk och nöjd liten bebis helt enkelt!

Vi kämpar fortfarande med amningen, men jag kände att det kan jag lika gärna fortsätta med hemma där jag kan sitta i lugn och ro istället.

Så igår packade vi ihop alla våra saker och promenerade långsamt hemåt. Det var en lite läskig känsla att lämna tryggheten på BB, för att klara allting själva på egen hand. Lite läskigt, men väldigt spännande. Alla har varit så trevliga och hjälpsamma både på förlossningen och på BB här i Malmö. Jag har verkligen ingenting att klaga på!

Även fast vi är trötta, så har allt gått väldigt bra här hemma. Vi börjar så smått komma in i någon form av rutin. Meya sover och äter mest. Hon är så söt. Både jag och Manuel går och beundrar henne så fort vi får chansen. Det mysigaste är att ha henne liggande som en liten groda på bröstet. Pussa på det lena lilla huvudet och lyssna på hennes mysiga små andetag.

Idag har vi haft våra första besökare. Ingen mindre än väldigt stolta mormor och morfar. Dom hade också med sig Akira som fick träffa sin "lillasyster" för första gången. Hon nosade ordentligt på lillan och gick sedan och la sig. Jag tror att Meya fick godkänt! ;)


Mormor och morfar...


Manuel lyckades fånga Meyas första leende
som kom i morfars famn...
Mitt lilla liv / 09 Oktober, 2011 - 20:51 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: