Gravidmagen...


Bara för att bebisen är ute betyder det dessvärre inte att magen är borta. Direkt efter förlossningen ser det ju fortfarande ut som att man är höggravid. Sedan drar den successivt in sig igen. Men det kan ta tid såklart.

Den totala viktuppgången för mig den här graviditeten blev + 17 kg. Det är nog en ganska normal viktuppgång. Varken extremt låg eller hög.

Idag är det exakt en vecka sedan förlossningen och jag ställde mig på vågen imorse. Jag hade då gått ner 7 kg. Så nu är det "bara" 10 kg kvar!  ;)

Jag har nog en ganska realistisk bild av hur det kommer vara att komma i form igen. Jag känner ingen större stress. Mitt mål är att vara tillbaka till ordinarie vikt till början av nästa sommar. Det har tagit 9 månader att gå upp alla dom här kilona, så jag förväntar mig inte att det ska ta en vecka att bli av med dom igen.

Något som jag är väldigt tacksam för dock är att jag slapp få några bristningar och strimmor på magen. Jag har smörjt in mig ordentligt varje kväll, men det är såklart svårt att säga om det har hjälpt något. Jag tror att jag i första hand får tacka min kära mor för bra gener! ;)


En vecka innan förlossningen...


En vecka efter förlossningen...


Mitt lilla liv / 13 Oktober, 2011 - 17:56 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: