Debut i fotostudion...


Vi konstaterade för länge sedan att Meya kommer att bli en väldigt väl fotograferad bebis. Det blir lätt så när ens pappa är fotograf och jämt och ständigt går omkring med en kamera på axeln. Det är lika bra att vänja sig från början! ;)

Igår gjorde Meya sin debut i fotostudion. Det var dock inte helt populärt. Hon skrek sig igenom större delen av fotograferingen och blev inte nöjd förren vi bäddade ner henne ordentligt under filten igen. Att fotografera en bebis som inte är på humör måste vara en av dom största utmaningarna för en fotograf!

Vi får göra ett nytt försök här hemma när hon är på lite bättre humör. Dom flesta bilder bestod mest av konstiga grimaser på lilltjejen, men ett par bilder blev helt ok iallafall.
Mitt lilla liv / 18 Oktober, 2011 - 17:44 / Meya

Postat av: Madde

Jättefina bilder! Hon är en liten underbaring ju:)

Vem tycker du/ni hon liknar mest just nu? :)

Angående dagens inlägg - jag minns hur den där första tiden var, det va svårt o komma in i o fixa mat, tvätt o städa samtidigt som man hade den lilla o va trött pga amning osv men sen kommer man ju in i det helt naturligt:) Det går av bara farten!

2011-10-20 @ 01:06:24
URL: http://tjockisbullen.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack så mycket! :)Ja, vi vet faktiskt inte riktigt vem hon liknar ännu så länge. Hon liknar mest sig själv, brukar vi säga! ;)Ja, herregud vad tiden rusar förbi på dagarna. Men förhoppningsvis blir det bättre när man fått in lite rutiner och erfarenhet!

2011-10-22 @ 23:38:04
URL: http://mittlillaliv.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: