BVC...


Idag var det dags för vårt första möte på barnavårdcentralen. Eller ja, vårt första möte var ju egentligen ett hembesök i tisdags. Men den här gången var det vår tur att besöka centralen.

Det verkar som att lillan inte riktigt vill gå upp i vikt. Ännu så länge är det ingen större fara och hon går åtminstone inte ner i vikt längre. Men nu är det dags för vikten att börja vända åt andra hållet och det går trögt just nu. Jag ammar allt vad jag kan och därför känner man sig lite hjälplös emellanåt när det ändå inte ger några resultat på vågen.

Det känns som att det kommer bli ganska många möten på bvc den närmsta tiden. Men så fort allt stabiliseras blir det nog inte lika ofta. Den här veckan har vi träffats 2 gånger och nästa vecka kommer vi träffas 2-3 gånger beroende på hur det ser ut med vikten.

Vi ska hjälpa henne lite på traven och även ge ersättningsmjölk efter vissa måltider. Så den här helgen ska det ätas ordentligt så att vi får lite bättre resultat till nästa möte som är redan på måndag.
Mitt lilla liv / 20 Oktober, 2011 - 12:43 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: